Βύσσα, Σουφλί, Βρυσικά, Διδυμότειχο, Βρυσούλα, Αλεξανδρούπολη! Ντόπιοι σεφ, μαγείρισσες σε πόλεις και χωριά, παραγωγοί και ψαράδες, μοιράστηκαν τις συνταγές του τόπου τους και γαστρονομικές ιστορίες που γεννήθηκαν από το σπάνιο αμάλγαμα πληθυσμών και πολιτισμών του Έβρου. Το μεγάλο Λαμπριάτικο τραπέζι στρώθηκε στο Δέλτα του Έβρου με συνταγές από 7 σεφ που συγκεντρώθηκαν με ενθουσιασμό σε ένα από τα συναρπαστικότερα τοπία της Ελλάδας, για να μαγειρέψουν την παραδοσιακή εβρίτικη κουζίνα αλλά και δημιουργικές συνταγές, εμπνευσμένες από τα εμβληματικά προϊόντα του Έβρου, για τον gastronomo της καθημερινής