Χωρίς εκπλήξεις και αλλαγές συνεχίζει τη θητεία του το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Κατά την ειδική συνεδρίαση του σώματος, η οποία πραγματοποιήθηκε με βάση τις διατάξεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Δημοτικό Συμβούλιο ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο ίδιο σχήμα για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου.
Πρόεδρος επανεξελέγη ο Θεόδωρος Βουρδόλης, ενώ στα καθήκοντά τους παραμένουν επίσης η αντιπρόεδρος, Μαρία Κιτσικίδου, και ο γραμματέας του σώματος, Γιάννης Βαταμίδης.
Στις δηλώσεις του, ο επανεκλεγείς πρόεδρος έθεσε ως βασική προτεραιότητα την εύρυθμη λειτουργία του οργάνου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τα μέλη του συμβουλίου, τονίζοντας πως η ψήφος τους αποτελεί εντολή για συνέχιση του έργου του με απόλυτη συνέπεια, αμεροληψία και σεβασμό στις παρατάξεις και τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.








