ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση  | Aλεξανδρούπολη

[email protected] | T: 25510-88430

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων: Είναι σημαντικό να υπάρχει επαφή με τον Υπουργό στο πεδίο και όχι στην Αθήνα – Συνεχίζουμε τον τιτάνιο αγώνα

Θετικά αποτίμησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στον Έβρο.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Χαρέλας, “οι μεταναστευτικές πιέσεις πολύ μεγάλες. Ο Έβρος το σημείο αναφοράς και η παρουσία του Υπουργού συνεχώς στην περιοχή αποδεικνύουν την σημαντικότητα της κατάστασης. Ως Ομοσπονδία συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε ότι μας απασχολεί αναζητώντας λύσεις στην δύσκολη αυτή περίοδο.

Όταν αυτή η επαφή γίνεται άμεσα με τον ίδιο τον Υπουργό και όχι στην Αθήνα αλλά στα σύνορα, έχει και αυτό την σημαντικότητα του.

Συνεχίζουμε έναν τιτάνιο αγώνα με ξεκάθαρες εντολές για την προάσπιση των συνόρων μας. Όταν υπερασπιζόμαστε σύνορα και αξίες , η θετική έκβαση για μας είναι μονόδρομος. Συνεχίζουμε”.


Περισσότερα νέα

Λεκτικές αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με φόντο την παραχώρηση προς εκμετάλλευση τμήματος του ρέματος μεταξύ Αγίας Παρασκευής & Κυανής Ακτής Μάκρης

Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης...

Περισσότερα